Santa Run
Kant-en-klare benodigdheden

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op!
E: info@santarun.nl
T: +31(0)184-642288

Offerte

Vraag direct uw offerte aan voor uw Santa Run producten. De offerte is vrijblijvend. Bestelt u een product met een eigen opdruk? Dan kunt u onderstaand uw logo of een andere afbeelding uploaden. Onze ontwerp service is gratis!

Product(en) (verplicht)

Santa suitsSanta startnummers en speldenSanta medaillesSanta mutsen met lichtjes voor vrijwilligersAfzetlint rood/witAfzetlint met opdrukVerkeersregelaarshesjesWegwerp regenponcho'sIsolatiedekensBuitenreclame

Naam organisatie / evenement (verplicht)

Verwacht aantal deelnemers (verplicht)

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Upload hier uw logo's / afbeeldingen voor producten met een eigen ontwerp


Bijzonderheden / Opmerkingen

Als uw aanvraag bij ons binnenkomt, nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling. Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met u op. Misschien vraagt u een product met eigen ontwerp aan. In dat geval ontvangt u altijd een ontwerpvoorstel ter goedkeuring.

Het draaiboek en het sponsor- en communicatieplan ontvangt u gratis, als u ons Santa voordeelpakket bestelt. In het draaiboek staan handige tips voor de voorbereiding van het evenement. Maar, ook voor de dag zelf en de zaken die moeten worden geregeld na afloop van uw evenement. Het sponsorplan geeft handige tips om sponsors te werven en binden. In het communicatieplan leest u meer over een goede promotie van uw evenement. U wilt uiteraard zo veel mogelijk deelnemers trekken.

Heeft u nog vragen? Neem dan evenĀ contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om onze kant-en-klare Santa Run benodigdheden of om maatwerk. Wij staan graag voor u klaar.

Offerte