Santa Run
Kant-en-klare benodigdheden

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op!
E: info@santarun.nl
T: +31(0)184-642288

Santa Run: Wat is het?

De laatste zaterdag voor Kerst kleuren de straten weer rood. Door heel Nederland vindt de leukste Fun Run van het jaar plaats: de Santa Run! Honderden mannen, vrouwen en kinderen rennen verkleed als kerstman door de straten van uw eigen dorp of stad.

De Santa Run is een leuk evenement voor jong en oud. Een geweldige dag met familie, vrienden en kennissen is gegarandeerd! De Santa Run is een eenvoudig parcours van bijvoorbeeld drie of vijf kilometer. Het gaat niet om de snelste tijd, maar om de fun! Sommige deelnemers zullen het parcours hardlopend afleggen, anderen wandelend met de hond, de kinderwagen of met de rolstoel. In ieder geval zal iedereen hetzelfde rode kerstpak dragen!

De opbrengst van een Santa Run is vaak voor het goede doel. Dit kan een landelijk goed doel zijn, maar ook een lokaal doel. De organisator van het evenement kiest het goede doel en zal dit vermelden in de communicatie omtrent het evenement.

Santarun.nl faciliteert organisatoren van Santa Runs. Wij bieden verschillende producten en kant-en-klare benodigdheden om van dit evenement een succes te maken.

Santa Run